Nalazite se u > Zanimljivosti
25.godišnje djelovanje Vrtića 25.godišnje djelovanje Vrtića
25.godišnje djelovanje Vrtića 25.godišnje djelovanje Vrtića

SREBRNI JUBILEJ DJEČJEG VRTIĆA 'ZVJEZDICA MIRA'

Pod motom ”Zahvaljujte Gospodinu jer je dobar!” (ps 119) u nedjelju 17.06.2012. proslavili smo 25. godišnjicu djelovanja vrtića ”Zvjezdica mira”. Na ovo jubilarno slavlje bili su pozvani svi koji su pohađali dječji vrtić kroz ovih 25 godina. Mnogobrojni su se slavlju odazvali zajedno sa svojim roditeljima.
Slavlje smo započeli svečanom Euharistijom koju je predvodio vlč. Dragutin Detić,  a najmlađi vrtićari su svojim djetinjim,  raspjevanim glasovima uz instrumentalnu pratnju svojih roditelja, predvodili pjevanje, tako da je hvala Gospodinu odjekivala iz jednog srca i jedne duše.
Nakon svečane svete mise na kojoj smo zahvalili Gospodinu za ovih 25 godina rada i njegove predivne ljubavi koji nam je na razne načine iskazivao slavlje smo nastavili ugodnim druženjem i okrepom u dvorani vrtića.
U radosti smo se svi prisjećali zanimljivih događaja kroz sve ove godine... bilo je nevjerojatnih sjećanja...  iskrica koje se pamte... 
Ovom prilikom svima smo darovali po jedan primjerak lista Milosrdnica (glasilo sestara milosrdnica riječke provincije) koji je u cijelosti posvećen jubileju DV Zvjezdica mira.
Ovim putem zahvaljujemo se svim dobročiniteljima!

Medijska pismenost O medijima u slikovnicama i priručnicima, ideje i savjeti ...
Uz Dan očeva Nezamjenjivi ste ...