Nalazite se u > Kutak za roditelje
Obavijest o epidemiološkim mjerama od 24.08.2020. Obavijest o epidemiološkim mjerama od 24.08.2020.

Dragi roditelji,
 
Obavještavamo vas da je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja 24.08.2020. godine objavio nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. OVDJE možete vidjeti i pročitati.
 
U cilju povećane zaštite zdravlja djece i djelatnika u vrijeme ponovnog rasta broja oboljelih od COVID-19, podsjećamo na neka ograničenja:
Roditelji ne ulaze u prostor vrtića. Ako je nužno, trebaju nositi maske.
U vrijeme prilagodbe djeteta na vrtić, vrijedi posebni dogovor s roditeljima. Koristit ćemo sve unutarnje i vanjske prostore.

Na ulazu u naš vrtić bit će prihvat djece od strane odgojitelja, nakon što roditelj pozvoni i pričeka dolazak odgojitelja. Na isti način organizirat će se popodnevni odlazak djece. 

Ukoliko se ispred njega nalazi drugi roditelj, preporuča mu se da bude na fizičkoj distanci od 2 metra.

Ispred ulaznih vrata vrtića bit će postavljena podloga za dezinfekciju obuće djeteta, na koju će dijete stati i dezinficirati obuću.

Dijete nakon što se preobuje, u pratnji odgojitelja prije nego ulazi u sobu pere ruke sapunom i vodom.

Važi obveza roditelja da prije odlaska u vrtić djetetu mjeri tjelesnu temperaturu. U vrtiću, naime, mogu boraviti samo zdrava djeca, bez simptoma bolesti, kao što su povećana tjelesna temperatura, kašljanje, curenje iz nosa, upaljene oči, glavobolja, povraćanje, kožni osip, proljev i ostali simptomi bolesti.

Dijete je potrebno dovesti u vrtić najkasnije do 8:15 (radi doručka) ili do 9 sati, kad se vrata zaključavaju.

Reorganizacija prostora će u nekim segmentima doprinijeti da se djeca ne igraju u skupinama. A fizički razmak među djecom nećemo biti u mogućnosti potpuno osigurati.

 

Ukoliko dođe do značajnih promjena bitnih za odvijanje djelatnosti, moguće su određene organizacijske prilagodbe i promjene o kojima ćemo vas obavijestiti na licu mjesta ili putem oglasne ploče. 
 
Hvala vam na suradnji i želimo vam Božji blagoslov!

Obavijest o epidemiološkim mjerama od 24.08.2020. NOVE Upute HZJZ u suradnji MZO ...
Roditeljski sastanak U kolovozu 2020. ...
OBAVIJEST RODITELJIMA Upute i organizacija rada od 25.svibnja 2020. ...
Za tate, mame, djecu... Birajmo što ćemo gledati ...